23948sdkhjf

LM Byg overtager konkursramte B. Nygaard Sørensen

Folkene bag LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S køber Herlev-entreprenøren B. Nygaard Sørensen A/S, som tilbage i januar kom under konkursbehandling.

BNS fortsætter med flere aktiviteter og medarbejdere under navnet BNS, lyder det i en pressemeddelelse. 

- Vi arbejder hele tiden for at styrke vores markedsposition. Da vi hørte om de økonomiske vanskeligheder i B. Nygaard Sørensen, gik vi straks i gang med at undersøge, om der var noget, vi kunne gøre. De har alle dage været en god entreprenørforretning, der har stærke kompetencer inden for renovering og hoved- og totalentreprisemarkedet, som nu bliver endnu et forretningsben hos os, siger Jesper Koefoed, bestyrelsesformand i Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S. 

- Min familie og BNS har kendt hinanden, konkurreret og arbejdet sammen gennem mange år, hvorfor dette også føles som det helt rigtige. Jeg er sikker på, ligesom da vi genrejste Pihl & Søn i 2016, at det fremtidige potentiale for BNS i vores familie af byggevirksomheder er enormt, supplerer Carsten Mindegaard. 

Direktør fortsætter
I første omgang er der tale om en overtagelse af alle immaterielle rettigheder og nogle af de igangværende byggeprojekter, ligesom der er ansat flere af de tidligere medarbejdere. Det gælder blandt andre BNS-direktør Mikkel Baastrup, der sammen med Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg, fortsætter i spidsen for BNS.

- Jeg ser meget frem til det forestående arbejde i BNS sideløbende med mit arbejde i LM Byg. Der er en flot historik og stærke relationer mellem vores selskaber. Alle har stor respekt for den virksomhed, som Bent Nygaard Sørensen og Palle Willems har skabt. Nu er planen at finde fodfæste og sørge for at skabe en nem overgang til et styrket BNS, siger Hans Anker Nielsen.

Mikkel Baastrup er glad for udviklingen:

- Det er rigtig gode nyheder efter en hård tid. Hos os har vi knoklet for at redde familievirksomheden, og at det nu sker lige før slutfløjt, endda af en god bekendt, er vi bare lykkelige for i dag, siger han. 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176