23948sdkhjf

Enemærke & Petersen overtager aktiviteter i Aarhus

Efter at have gennemført to byggeprojekter for Al2bolig i Aarhus overtager Enemærke & Petersen service nu 21 medarbejdere fra boligorganisationen.
Gennem de seneste år har Enemærke & Petersen (E&P) forøget aktiviteterne i det jyske, bl.a. gennem samarbejde med den almene boligorganisation Al2bolig i Aarhus, som har fået udført to byggeprojekter.

Det drejer sig dels om energirenoveringen af en etageblok med 22 lejligheder i Langkærparken i Tilst ved Aarhus. Der er tale om et klima- og pilotprojekt, som skal give læring og erfaringer til facaderenovering af bebyggelsens øvrige 34 blokke. Projekt blev succesfuldt afleveret i foråret 2011.

Efterfølgende var der tale om opførelse af 16 almene seniorboliger i Østergårdsparken, ligeledes i Tilst.

Outsourcer aktiviteter til E&P
Det tillidsfulde samarbejde, som E&P har opbygget med Al2bolig på byggeprojekterne, har skabt krydssalg til E&P service, som Al2bolig har vurderet et potentiale i at overdrage den almene service samt flyttelejligheder til.

Disse funktioner er hidtil blevet varetaget af boligorganisationen selv, men Al2bolig har set muligheder i at outsource disse aktiviteter. Således er der kommet en aftale på plads om, at E&P service pr. 1. januar 2012 overtager 21 medarbejdere fra Al2bolig med kompetencer inden for tømrer, murer, maler og elektriker.

E&P service ser aftalen som en god mulighed for at løfte og introducere service- og flyttelejlighedskoncepter for de almene boligselskaber og andre kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109