23948sdkhjf

VEB overtager Håndværkerlisten

Driften af Håndværkerlisten er netop overgået til Videncenter for Energibesparelser i Bygninger.
Efter at Go’ Energi blev nedlagt den 30. juni 2012 overtog Energistyrelsen visse af organisationens aktiviteter. Ansvaret for ’Håndværkerlisten’, der indeholder en oversigt over håndværkere, der tilbyder energiløsninger indenfor en række felter - f.eks. vvs- og el-installatører - , er dog gået til Energibesparelser i Bygninger (VEB).

Det skriver Installator.dk.

Efter overtagelsen vil VEBs ledelse sammen med Energistyrelsen nu evaluere Håndværkerlisten. Blandt andet vil man se nærmere på, om der er sammenfald med Håndværkerkontakten, som er en lignende liste, som Energistyrelsen driver.

Et endnu bedre markedsvindue
Centralt i evalueringen af Håndværkerlisten bliver, om der skal ændres i listen, og i så fald hvad der skal til for at gøre den til et bedre redskab for håndværkere og forburgere.

- Vi skal have kigget på udformningen, og jeg håber, at vi kan lave en håndværkerliste, som fungerer godt for slutbrugerne og samtidig er et godt markedsvindue for installatørerne. Det er målet, siger leder af Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, Vagn Holk, til installator.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079