23948sdkhjf

Munck Gruppen og Tarco overtager Skanska-aktiviteter

Munck Gruppens datterselskab Tarco Entreprise A/S har indgået en betinget aftale med Skanska Danmark om overtagelse af Skanskas aktiviteter indenfor forsyningsledninger pr. 1. december 2007.
Skanskas forsyningslednings-division arbejder hovedsageligt med anlægsarbejder i forbindelse med nyanlæg og renovering af forsyningsledninger, fortrinsvis vest for Storebælt.

- For nogen tid siden kom det frem, at Skanska ønskede at afhænde nogle af deres aktiviteter, og vi var meget interesserede i netop forsyningsledningsafdelingen, siger administrerende direktør Hans Christian Munck fra Munck Gruppen i en meddelelse på Tarco Entreprises hjemmeside, og han fortsætter:

- Det er en meget veldreven afdeling med mange dygtige medarbejdere og en kompetent ledelse, vi nu overtager. Divisionens aktiviteter passer utrolig godt ind i Tarco Entreprises nuværende aktiviteter, både arbejdsmæssig og geografisk.

Skanska Forsyningsledninger lægges sammen med Tarco Entreprise a/s, og regionschef i Skanska Flemming Skøtt får efter overtagelsen ansvaret for det samlede område som administrerende direktør for Tarco Entreprise a/s.


Kilde: Tarco Entreprise - www.tarco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236