23948sdkhjf

Icopal solgt til Investcorp for kr. 6,3 mia.

Icopal er blevet solgt til Investcorp for kr. 6,3 mia. Icopals koncerndirektør byder de nye ejere velkomne og ser frem til at samarbejde med en kapitalfond med stor fokus på at videreudvikling af og støtte til Icopals nuværende vækststrategi.
Icopal er blevet solgt for 6,3 mia. kr. til kapitalfonden Investcorp med hovedsæde i Bahrain. De 4 tidligere ejere er den danske kapitalfond Axcel, amerikanske Carlisle Companies, Kirkby og FIH, der har ejet selskabet siden 2000. Icopal har i dag 4.000 ansatte fordelt over 32 fabrikker rundt om i Europa og USA.

De tidligere ejere af Icopal har i de senere år oplevet en virksomhed med store vækstrater, og som er blevet et af verdens ledende leverandører af produkter til ydre beskyttelse af bygninger, herunder især tagløsninger.

Den rette ejer
Icopals koncerndirektør Martin Ellis byder de nye ejere velkomne. Han mener, at Investcorp er den rette ejer af selskabet.

- Især fordi Investcorp har vist, at man er parat til at støtte og udvikle vores strategi om fortsat udvikling. Og støtte vores betydelige vækstpotentiale inden for tagdækning, siger han.

Styrket kundefokus
Icopals adm. direktør i Danmark, Ole Rosgaard stiller sig også positiv over det nyligt overståede salg.

- Vi ser dette som en glædelig begivenhed, som i høj grad kommer vores kunder til gode. Med en ny kapitalstærk ejer, styrkes vores fortsatte bestræbelse mod kundefokuseret produktudvikling og totalløsninger. Også for medarbejderne i Icopal, vil salget give positive eftervirkninger:

- Vores nye ejer har fokus på vækst, og det går fint i tråd med vores egen strategi, siger Ole Rosgaard, og han lægger ikke skjul på sin glæde ved at have en kapitalstærk ejer, således at Icopal også i fremtiden har mulighed for at efterleve sin vækststrategi.

- Vi har realiseret en stor vækst i de seneste år, og salget vil sikre, at vi fortsat kan følge denne udvikling, siger Ole Rosgaard.

Et selskab i fremgang
Ifølge adm. direktør i Investcorp, Yves Alexandre, er Icopal det førende selskab inden for dets område og derfor et meget interessant selskab. Og det skal nu til at vokse yderligere.

- Vi ser frem til at kunne kapitalisere den fremgang, som Icopal har i øjeblikket og få virksomheden til at vokse yderligere, både organisk og gennem selektive opkøb i branchen, siger han.

Kilde: Icopal - www.icopal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141