23948sdkhjf

Brøndum-direktør afviser lukning efter milliontab

Det skal være slut med kalkulationsfejl, dårlige kontrakter og manglende risikostyring, lyder det fra Asger Brøndum, som vil vende det rekordhøje underskud til et plus allerede i indeværende regnskabsår.
- Den korte version er, at vi har nogle kuldsejlede projekter, som går rigtig galt. De ligger stort set alle på Sjælland, og det er der, vi har problemerne. Årsagen er, at vi i løbet af de sidste fem år har haft svært ved at fastholde kontinuiteten i regionsledelsen og projektledelsen. Det har så givet udslag i, at vi har lavet for mange fejl i forhold til den nødvendige risiko- og projektstyring.

Direktør Asger Brøndum opsummerer det regnskab for 2014/15, som Brøndum A/S offentliggjorde i starten af måneden med et negativt resultat på næsten 18 mio. kr. på bundlinjen.

Konsekvensen blev, at moderselskabet Brøndum Installationer Holding A/S gik i minus for første gang i otte år, og selv om Asger Brøndum understreger, at scenariet langt fra er tilfredsstillende, så nægter han at lade sig overmande af sortsyn.

Læs hele historien her

Licitationen – Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094