23948sdkhjf

Fabrikant af typehuse køber elinstallations-virksomhed

Herning-virksomheden Hjem a/s udvider med egen installations-virksomhed og passerer 100 ansatte. Målet er fremtidssikrede Hjem-huse.
Producenten af præfabrikerede typehuse Hjem a/s udvider nu aktiviteterne ved at etablere egen installations-virksomhed.

Hjem a/s har købt en del af elinstallations-virksomheden AutCom ApS i Ølholm ved Vejle, og med ankomsten af ni nye medarbejdere passerer virksomheden med hovedkvarter i Hammerum nu 100 medarbejdere.

- Vi køber en specialviden ud af en eksisterende virksomhed for at rendyrke og forfine den til gavn for vores huse. Vi henter et hold eksperter, så vi er sikre på at være i front med hensyn til nytænkning og indretning af fremtidens familiebolig, forklarer Torben Andersen, administrerende direktør i Hjem a/s.

Den nye aktivitet i Hjem-regi får navnet Hammerum Installationsteknik. Specialet er intelligent styring af centrale ting som lys, varme, komfort, wellness og sikring.

- Virksomheden skal ikke udføre traditionelt installatør-arbejde, men koncentrere sig om at udvikle og indrette husene bedst muligt. Vi skal stille spørgsmålstegn ved det eksisterende, turde tænke nyt og være innovative til gavn for de familier, der skal bo i husene, forklarer Torben Andersen om baggrunden for satsningen på egen elinstallatør-virksomhed.

Med de seneste ansættelser når Hjem a/s 107 beskæftigede pr. 1. december.

- Ved årsskiftet var vi 65, så der er næsten tale om en fordobling, og de 100 er lidt af en magisk grænse at passere for os, konstaterer Torben Andersen.

Hjem a/s kan levere tre typer af huse på henholdsvis 163, 200 og 237 kvadratmeter. Pr. 1. december er der solgt 312 ”Hjem-huse” på landsplan.

Kilde: Hjem A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079